»S ponosom sporočamo, da so člani Območne obrtno-podjetniške zbornice Hrastnik ob vseh vremenskih neprilikah uspešno zaključili prostovoljno delovno akcijo, v kateri so olepšali okolico Doma starejših Hrastnik,« so povedali na Območni obrtno-podjetniški zbornici v Hrastniku.  

V veliko zadovoljstvo uporabnikov doma in tam zaposlenih so temeljito popravili in uredili dostop do parka za domom, zamenjali so ograjo v parku, zasadili cvetlice, obrezali trto in očistili pročelje fasade doma. V akciji so pomagali tudi upokojeni obrtniki in člani Kluba brigadirjev Zasavja, pridružil pa se je tudi član Čebelarskega društva Hrastnik, ki je v parku zasadil medovite rastline. 

Okolica doma je po zaslugi prostovoljnega dela vseh sodelujočih, ki jih ni oviralo niti muhasto vreme, dobila lepšo podobo, ki odslej stanovalcem omogoča druženje v prijetnem in tudi varnejšem okolju.

V akciji so sodelovali podjetja, podjetniki in obrtniki: AGM Nemec, Alis Pufler, BM team, Ekstrem čisto, Elin E, Hogi, Iris star, Kajič, Vrtnarstvo Damjana Napret Čeperlin, Rok Blažko, Tadej Hršak smArt wood, Trgotrade, upokojeni obrtniki in obrtnice, Uroš Vidmar, zaposleni Doma starejših Hrastnik, Čebelarsko društvo Hrastnik in Klub brigadirjev Hrastnik.

Savus

Foto: Dom starejših Hrastnik