V nedeljo, 14. februarja je kadetinja Valerija Tišler na 5. turnirju državne mladinske lige v Kidričevem osvojila tretje mesto, na tretjem mestu je pred zadnjim turnirjem tudi v skupnem seštevku. Matic Sapor je pri mladincih osvojil 13. mesto, Špela Polak pa 22. Patrik Gnus se zaradi poškodbe tekmovanja ni udeležil.

Foto: arhiv SD Rudnik Hrastnik
Foto: arhiv SD Rudnik Hrastnik

V soboto, 13. februarja, je v Kidričevem potekala 1. B državna liga s standard puško, kjer so člani v sestavi Valerija Tišler, Boštjan Žlak in Matic Sapor osvojili peto mesto. Posamezno so osvojili 13., 15. in 21. mesto.

V četrtek, 11. februarja so v Kisovcu pripravili tekmovanje v regijski pionirski ligi, kjer so tekmovali tudi najmlajši člani SD Rudnik Hrastnik in ekipno osvojili tretje mesto. Ciciban Žan Napret je z osebnim rekordom 179 krogov osvojil tretje mesto in približal tretjemu mestu v skupnem seštevku tekmovanja. Cicibanki Urška Tišler in Lučka Holešek sta osvojili 6. in 7. mesto. Mlajši pionir Dejan Mrak je osvojil 5. mesto, medtem ko je Žan Čeperlin pristreljal 4. meto in le za dva kroga zaostal za prvim. Kljub temu je ostal na drugem mestu v skupnem seštevku. Pionirka Zala Logar si je pristreljala 3. mesto in ostaja v skupnem seštevku druga pred zadnjim turnirjem, ki bo 17. marca na strelišču v Hrastniku.

JH

Prejšnji članekSteklarna bo sponzorirala preko razpisa
Naslednji članekRazpis za inovacije