sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

DP v Planici

V torek 20. februarja, je v Planici na skakalnici HS102m potekala tekma za državno prvenstvo mladincev do 18 let. Tekme se je udeležilo tudi kar nekaj skakalcev Smučarskega kluba Zagorje – sekcije za skoke Kisovec.

Od kisovških skakalk in skakalcev le Anej Razpotnik in Katarina Pirnovar skačeta v tej kategoriji, Lovro Percl Seručnik in Lovrenc Pirnovar skačeta v kategoriji do 16 let, vsi ostali pa v kategoriji do 15 let. Kljub temu so se dobro odrezali.

Dosegli so naslednje rezultate: 11. Lovro Percl Seručnik, 14. Tej Logar, 24. Anej Razpotnik, 37. Tilen Bizjak, 44. Jaka Lednik, 47. Lovrenc Pirnovar, 48. Anže Bantan, 49.  Klemen Bizjak.

Med mladinkami je Katarina Pirnovar tekmo zaključila na 10. mestu, Ula Vodlan pa je bila 14.

V ekipni tekmi je ekipa Zagorje 1 v postavi Tej Logar, Tilen Bizjak, Anej Razpotnik in Lovro Percl Seručnik zasedla peto mesto, ekipa Zagorje 2 v postavi Lovrenc Pirnovar, Klemen Bizjak, Katarina Pirnovar in Jaka Lednik pa je tekmo zaključila na desetem mestu.

Že v soboto, 18. februarja, pa je v češkem Harrachovu potekala tekma v tekmovanju Alpen Cup v smučarski kombinaciji, kjer je barve Slovenije zastopal tudi Lovro Percl Seručnik, ki je tekmo končal na dobrem 22. mestu med 66. tekmovalci!

Skakalce je na tekmi vodil njihov trener Zvone Pograjc.

Tadej Logar

Foto: TL


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor