sobota, 15 junija, 2024

Iz te kategorije

Delovanje trboveljske Komunale

Na Komunali Trbovlje so dane pa do nadaljnjega zapirli blagajno in INFO pisarno v skladu z ukrepi za varovanje zdravja obiskovalcev in zaposlenih ob epidemiji COVID-19. Občane prosijo, da poslovanje s komunalo urejajo telefonsko ali preko elektronske pošte. Komunalne storitve bodo izvajali nemoteno.

Za naročanje storitev, odvoz kosovnih odpadkov, spremembe podatkov, urejanje razmerij, reklamacije računov in splošne informacije so do nadaljnjega na voljo vsak delovni dan med 7. in 15. uro:

Elektronski naslov: javno.podjetje@komunala-trbovlje.si,

Info pisarna: 03 56 53 126

Centrala: 03 56 53 100

Kontaktni obrazec na spletni strani www.komuala-trbovlje.si


Dežurne telefonske številke

Vodovod 041 758 568

Pogrebni zavod 041 599 742

Toplarna 03 56 53 142


Obvestilo za svojce umrlih

»Zaradi zagotavljanja varnosti pred širjenjem virusa svojce prosimo, da se pred urejanjem pogreba predhodno telefonsko najavite na telefonsko številko 03 56 53 282,« so še zapisali v sporočilu na Komunali Trbovlje.


Pomoč podjetjem

Komunala Trbovlje sporoča: »Razmere, s katerimi se soočamo ob ponovnem zaprtju oziroma omejevanju dejavnosti, so prizadele številne podjetnike. Na Komunali Trbovlje želimo po svojih močeh pomagati tistim, ki jim bo opravljanje dejavnosti v času ukrepov onemogočeno, zato jim omogočamo oprostilo odvoza in obdelave komunalnih odpadkov.

Na Komunali Trbovlje se zavedamo, da so se številni podjetniki znašli v situaciji, ko jim je delo omejeno oziroma onemogočeno, s tem pa je zaradi izpada dohodka ogroženo tudi njihovo nadaljnje poslovanje. Ti podjetniki imajo zdaj možnost, da na Komunalo Trbovlje naslovijo vlogo za oprostilo stroškov odvoza in obdelave odpadkov. Oprostila bodo strokovne službe obravnavale individualno na podlagi prejetih vlog.

Vloge lahko pošljete :

– pisno na naslov: Komunala Trbovlje, Savinjska cesta 11a, 1420 Trbovlje

– ali elektronsko na naslov: javno.podjetje@komunala-trbovlje.si.«

PR objava

Foto: arhiv Komunale Trbovlje

Isti avtor