četrtek, 13 junija, 2024

Iz te kategorije

Čisti zobje, pa še zabava

Tekmovanje čisti zobje ob zdravi prehrani, ki je to šolsko leto potekalo že 39. leto, se je zaključilo. V tekmovanje, ki ga organizira Stomatološka sekcija SZD, je bila vključena tudi razredna stopnja trboveljskih osnovnih šol.

Na osnovni šoli Trbovlje je najvišje število točk dosegel 2.B razred, na podružnični šoli Alojza Hohkrauta 2.D, na osnovni šoli Ivana Cankarja 5.A ter na osnovni šoli Tončke Čeč 5.B razred.

Prireditev za zmagovalne razrede je potekala v dvorani Tivoli 4. junija. Udeležili so se jo tudi zmagovalci iz PŠ Alojza Hohkrauta in OŠ Ivana Cankarja. Učenci so se zabavali ob gledanju akrobacij slovenske skupine Dunking Devils, za zaključek pa so zapeli in zaplesali s skupino Čuki. Ker pa zmagovalci ne bi bili pravi zmagovalci, če ne bi prejeli nagrad, bodo le-te prejeli v prihodnjih dneh.

»Ekipa Zdravstvenega doma Trbovlje se vodstvom šol in razrednikom vključenih razredov zahvaljuje za tako prijetno sodelovanje tekom šolskega leta. Skupaj bomo poskrbeli, da bodo nasmehi naših najmlajših čisti in predvsem zdravi. Vsem učencem, ki so si prislužili zmago, pa izrekamo iskrene čestitke. Tekom šolskega leta so se neprestano učili o higieni zob, le-to izboljševali in nadgrajevali,« so zapisali v sporočilu za javnost v Zdravstvenem domu Trbovlje.

Savus

Foto: ZD Trbovlje


 

Previous article
Next article

Isti avtor