ponedeljek, 15 julija, 2024

Iz te kategorije

Chipolo predstavil nova izdelka

Trboveljsko podjetje Chipolo je v sodelovanju z Googlom predstavilo nova iskalnika predmetov in tako postalo eno izmed prvih zunanjih podjetij na svetu, ki se je pridružilo Googlovi aplikaciji Find My Device. Z novima iskalnikoma Chipolo Point bodo vsem uporabnikom Androida pomagali najti založene in izgubljene stvari.

»Ponosni smo, da sodelujemo s podjetjem Google in da sta naša iskalnika del njihove mreže Find My Device. S tem se je iskanje osebnih stvari dvignilo na povsem novo raven, saj daje uporabnikom Androida možnost, da locirajo svoje izgubljene stvari, pri čemer je dobro poskrbljeno tudi za varnost in preprečevanje sledenja s pomočjo aplikacije. Uporabniki Androida zdaj preprosto namestijo izdelke Chipolo Point na svoje ključe, denarnico ali prtljago in tako lažje sledijo svojim stvarem,« je povedal prvi mož Chipola Primož Zelenšek.

Podjetje Chipolo je na trgu že dobrih deset let in je do danes prodalo že 3,5 milijona izdelkov, ki pomagajo ljudem iskati njihove osebne stvari. »Z novima izdelkoma pa bo brez skrbi še več uporabnikov. To je korak bližje svetu, kjer lahko ljudje enostavno in hitro najdejo svoje stvari. Morda se zdi nepomembno, vendar naša osnovna želja ostaja, da poskrbimo, da ljudje počnejo, kar jim je všeč, ne da bi se morali obremenjevati, kje so njihovi ključi, denarnica ali telefon,« so še dodali v Chipolu.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Previous article
Next article

Isti avtor