Vse knjižnice od 9. januarja poslujejo v skladu z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja kulturnih in kinematografskih storitev končnim uporabnikom v Republiki Sloveniji.

Tudi Knjižnica Antona Sovreta Hrastnik od 9. januarja posluje tako, da uporabnikom omogoča brezstično izposojo in vračilo gradiva. Prevzem  vnaprej naročenega gradiva in vračilo le tega bo potekal pred knjižnico po t. i. poletnem urniku:

Brezstična izposoja poteka po naslednjem urniku: ponedeljek, torek, sreda od 13. do 19. ure, četrtek in petek od 8. do 14. ure. Ob sobotah in nedeljah je knjižnica zaprta.

Uporabnike, člane knjižnice prosijo, da gradivo predhodno rezervirajo preko storitve moja knjižnica ali telefona 03 56 46 175 oz. 040 175 886 ali po e-pošti na knjiznicahra@hra.sik.si.

Zaprta ostaja Premična zbirka Steklarna.

Za več informacij lahko uporabniki spremljajo spletno stran in Facebook profil Knjižnice Antona Sovreta.

Novost pa je spletna poravnava terjatev. »Obveščamo vas, da lahko morebitne nastale terjatve poravnate sedaj tudi preko spletnega servisa COBISS+ “Moja knjižnica”. Za prijavo potrebujete številko izkaznice in geslo,« obveščajo iz hrastniške knjižnice.

Savus

Foto: arhiv Savus