Zasavki policisti so imeli ta teden največ dela s tatvinami in javim redom. V Trbovljah so kradli gorivo in katalizator, kradli so tudi v trgovinah. Trikrat so posredovali zaradi kršenja javnega reda in miru. Zaradi voznika na napačni strani ceste je avtobus trčil v most.

PP Trbovlje

V so policisti obravnavali tatvino. Neznani storilec je v nočnem času iz delovnih strojev ukradel gorivo in s tem oškodoval podjetje za okoli 400 evrov.

Obravnavali so kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja vodijo prekrškovni postopek.

V torek so obravnavali tatvino v eni izmed trgovin.

Obravnavali so kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja vodijo prekrškovni postopek.

V sredo so zasegli aluminijasto folijo z rjavo vsebino – sumijo, da gre za prepovedano drogo. Zasežene delce so bili poslani v analizo, sledi ustrezen ukrep.

Obravnavali so prijavo glasne glasbe ter kršitev javnega reda in miru, zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

V četrtek so obravnavali tatvina. Neznani storilec je v nočnem času iz tovornega vozila odtujil katalizator ter povzročil okoli 1.500 evrov škode.

PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek nekaj pred 15. uro so obravnavali prometno nesrečo s pobegom in materialno škodo na cesti od Zagorja proti Litiji, v kateri je bil udeležen avtobus. Do prometne nesreče je prišlo, ker je neznani voznik neznanega vozila zapeljal na drugo stran ceste, zaradi česar je voznica avtobusa zapeljala s ceste in trčila v most.

 

Pozivamo vse, ki imajo informacije o nesreči, da o tem obvestijo policijo na številko 113 ali Policijsko postajo Zagorje ob Savi na (03) 568 34 00. Hkrati pozivamo neznanega voznika, da pokliče na podani številki ali se zglasi na PP Zagorje ob Savi, Cesta Borisa Kidriča 11a, Zagorje ob Savi.

V sredo so obravnavali kaznivo dejanje tatvine.

Policiste so obvestili o nepravilno parkiranih osebnih vozilih na avtobusnem postajališču v Hrastniku pri Trojanah. Policisti so zaradi kršitve 65.člena Zakona o pravilih cestnega prometa izdali obvestilo o prekršku.

V četrtek so obravnavali sum kaznivega dejanja zatajitve mobilnega telefona.

Obravnavali so še prometno nesrečo s pobegom in materialno škodo v Zagorju.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekDanes dogaja
Naslednji članekSončne elektrarne tudi na šolah