Zagorski policisti so na podlagi zaseženih drog in sumljivega denarja občanu odvzeli prostost. Hrastničani so obravnavali prometno nesrečo. Trboveljčani so se ukvarjali z nasilneži in razgrajači.

PP Zagorje ob Savi

Policisti Policijske postaje Zagorje ob Savi so 21. oktobru pri nadzoru varnostno obremenjenega območja v Zagorju ob Savi občanu zasegli večjo količino prepovedane droge – konopljo, amfetamin, tablete, v katerih je prepovedana droga MDMA. Prav tako pa je imel občan pri sebi 500 evrov gotovine, za katero obstaja sum, da jo je dobil s kaznivim dejanjem. Osumljencu so odvzeli prostost, 22. oktobra pa so pri njemu opravili hišno preiskavo, kjer drugih predmetov niso našli.

PP Hrastnik

Včeraj okoli 20.30 ure so policisti obravnavali prometno nesrečo v Lazah pri Vačah. Ugotovili so, da je voznik s tovornim vozilom zaradi neprilagojene hitrosti, ter zapeljal v potok. V nesreči je nastalo za okoli 1100 € materialne škode. Vozniku so policisti izdali plačilni nalog.

Okoli 9.30 so prejeli prijavo poškodovanja vozila na parkirišču v Gabrskem.

PP Trbovlje

Policisti preiskujejo sum kaznivega dejanja grožnje na javni prireditvi v Trbovljah.

Okoli 10.30 so prejeli prijavo poškodovanja vozila na parkirišču na Gimnazijski cesti v Trbovljah.

Okoli 11.45 so jih obvestili o kršitvi javnega reda – nedovoljenega beračenja v Trbovljah. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

Preiskovali so prijavo kaznivega dejanja nasilja v družini, kjer so izrekli prepoved približevanja.

Okoli 19.45 so prejeli prijavo kršitve javnega reda v Trbovljah. Policisti so kršitelju izrekli opozorilo.

Okoli 22.45 so prejeli prijavo še ene kršitve javnega reda v Trbovljah. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

Savus