četrtek, 13 junija, 2024

Iz te kategorije

Zaostreno na trboveljski tržnici

Na trboveljski mestni tržnici zaradi porasta pojavnosti COVID-19 uvajajo od jutri, sobote, 17. oktobra, naprej dodatne ukrepe, s katerimi želijo zagotoviti kar največjo varnost obiskovalcev in prodajalcev. Obiskovalce tržnice upravljalci tržnice prosijo, da dosledno spoštujejo tako navodila zaposlenih kot tudi ukrepe, ki jih narekuje država.

»Z jutrišnjim dnem na trboveljski mestni tržnici ponovno uvajamo vstopno in izstopno točko, s katero se bodo obiskovalci pomikali v eni smeri od vstopa na spodnjem delu tržnice pri pekarni do izstopa pri trgovini Spar, so zapisali v izjavi za javnost na trboveljski Komunali.

Na prostor tržnice bodo lahko vstopali zgolj obiskovalci, ki si bodo pred vstopom razkužili roke ter imeli na obrazu zaščitno masko. Po potrebi bodo število obiskovalcev na tržnici omejevali in obiskovalce na prostor tržnice spuščali posamično.

Obiskovalce ob tem prosijo, da se na tržnico odpravijo namensko, da se na njej ne zadržujejo po nepotrebnem ter da dosledno upoštevajo vsa navodila in priporočila, prostor tržnice pa zapustijo takoj po opravljenih nakupih.

»V tem času je izjemnega pomena, da prav vsi občani ravnamo odgovorno in skrbimo ne le za lastno zdravje ampak tudi za zdravje vseh okoli nas, za zdravje naše družbe. Zato prosimo vse, ki se ne počutite dobro oziroma kažete kakršne koli znake okužbe s COVID-19 (kašelj, slabo počutje, povišana telesna temperatura …), da ravnate odgovorno in ostanete doma ter s tem preprečite morebitno širjenje okužbe,« še sporočajo s Komunale.

Ob tem so komunalci še enkrat spomnili tudi na možnost naročila in dostave, ki jo nudijo številni prodajalci na tržnici. Na spletni strani Komunale Trbovlje so na voljo njihovi kontakti.

Savus

Foto: arhiv Savus

Isti avtor