četrtek, 13 junija, 2024

Iz te kategorije

Vračilo knjig

Knjižnica Toneta Seliškarja bo v ponedeljek, 30. novembra v soglasju z ustanoviteljico, Občino Trbovlje, in štabom Civilne zaščite Občine Trbovlje spet omogočila brezkontaktno izposojo vnaprej naročenega gradiva in vračilo izposojenega gradiva.

V trboveljski knjižnici bodo lahko člani prejemali naročeno gradivo in ga vračali ob ponedeljkih in torkih od 12. do 19. ure, ob sredah, četrtkih in petkih pa od 8. do 14. ure. Knjige lahko člani brez plačila zamudnine vračajo do 11. decembra 2020. Od 14. decembra 2020 bo knjižnica spet zaračunavala zamudnino.

Gradivo lahko člani knjižnice prevzemajo pred glavnim vhodom v knjižnico, vrnejo pa pri stranskem vhodu  na Ulici 1. junija 19. Seveda so obvezne maske, v knjižnici poudarjajo, da naj si uporabniki razkužijo roke in ohranjajo razdaljo. Gradivo lahko člani knjižnice naročajo na elektronski naslov krnjižnicatrb@trb.sik.si, po telefonu 03 56 25 712 v času izposoje gradiva (tekst zgoraj) ali preko aplikacije Moja knjižnica oz. preko sistema Cobiss. Iz knjižnice še sporočajo, da je enota Dom svobode še naprej zaprta.

Savus

Foto: arhiv Savus

Isti avtor