V Zasavju so imeli policisti v preteklih 72 urah veliko dela. Med drugim so obravnavali več prometnih nesreč (tudi eno s smrtnim izidom) ter zasegli 350 gramov konoplje.

Policisti so posredovali pri prometni nesreči v Čemšeniku, kjer je voznik traktorja vozil preblizu roba cestišča, zato se je traktor prevrnil preko podpornega zidu. Voznik je na kraju podlegel poškodbam.

Zagorjanu so zasegli približno 350 gramov prepovedane droge, za katero sumijo, da gre za konopljo.

V naselju Zagorje ob Savi je neznani pes pritekel do psa Zagorjanke in ga ugriznil, nato pa ga je neznana ženska odpeljala.

V Kisovcu je znani storilec poškodoval domofon na stanovanjskem. Zoper osumljenca bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Na regionalni cesti Zagorje-Bevško se je zgodila prometna nesreča z lažjimi poškodbami. Kršitelju so policisti zaradi nepravilnega prehitevanja izdali plačilni nalog.

Na parkirnem prostoru v Trbovljah se je zgodila prometna nesreča s pobegom. Podobna nesreča se je zgodila tudi na parkirnem prostoru v Zagorju.

V Hrastniku je neznani storilec poškodoval okna in vrata in s tem lastnika oškodoval za približno 200 evrov. Zoper njega bodo podali kazensko ovadbo na pristojno sodišče.

Neznanec si je prilastil registrsko tablico in lastnico oškodoval za 20 evrov.

Na bankomatu v Kisovcu so krajani našli denar. Ta lastnika čaka na PP Zagorje.

V Zagorju so ukrepali v gostinskem lokalu, kjer so vrteli preglasno glasbo.

Kršitelju javnega reda in miru v Zagorju so policisti izdali plačilni nalog.

Savus

Foto: arhiv Savus