V sredo, 2. avgusta, zvečer so občani obvestili policiste, da se na območju Retja nad Trbovljami neznanci vozijo z mopedom znamke Tomos A3MS, rdeče barve, ki je bil 1. avgusta prijavljen kot ukraden. Ko so policisti izsledili mladoletnika, sta tadva moped odvrgla v zbiralnik vode in poskušala pobegniti. To jima ni uspelo. Zoper njiju bodo podali kazensko ovadbo na pristojno sodišče. Moped pa so, ko so ga gasilci izvlekli na brežino, vrnili lastniku.
V ponedeljek, 31. julija, po 21. uri je neznani voznik trčil v parkirano vozilo v Trbovljah in s kraja odpeljal. Lastnik je o tem policiste obvestil 2. avgusta. Ti zdaj zbirajo obvestila.

Obvestila zbirajo tudi o podobnem trku v parkirano vozilo na parkirišču železniške postaje v Zagorju, ki ga je neznanec povzročil 1. avgusta.

Včeraj, 2. avgusta, je v Kisovcu voznik Fiata vozil tako nezanesljivo, da so očividci to sporočili policistom. Ti so 44-letnega voznika izsledili in ugotovili, da vozi pod vplivom alkohola (1,13 mg/l). Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo.

ZT

Prejšnji članekŠli so na morje
Naslednji članekKlop za dojenje v javnosti