»V mladini iz kisovške župnijske skupine Rozalinda tudi letos gori želja, da vam polepša te božične praznike in vas navda z ljubeznijo, ki združuje, ter upanjem, ki rešuje,« je zapisal koordinator skupine Rozalinda Blaž Vozelj v prijaznem sporočilu, ki ga je poslal v naše uredništvo.

Čeprav letos božičnih predstav v župnijah Kisovec, Izlake in izlaškem DSO, v živo kot pretekla leta, ne morejo pripraviti, so našli rešitev in so vse prijazno povabili k ogledu videa, ki je nastal kot plod sodelovanja ter druženja na daljavo.

»Naj ljubezen združi vse ljudi, Bog pa vas blagoslovi! Takšno ljubezen, polno upanja rabimo! Vesele, mirne predvsem pa zdrave in ljubezni polne božične praznike vam želijo!« so še zapisali ob povabilu.

Njihovo video božično predstavo Povabimo Novorojenega v naš dom in v naša srca najdete na tej povezavi. S tem vam, drage bralke in bralci, voščimo miren božič.

Savus

Foto: arhiv skupine Rozalinda (iz filma in Poster dobrih želja in misli, ki so ga mladi člani Rozalinde poslali v DSO Izlake, da bi stanovalcem in zaposlenim polepšali praznike, saj letos pri njih ne morejo imeti predstave, tako kot prejšnja leta.)