Na Zimski jamatlon se je doslej prijavilo že 18 ekip z 68 člani. Kar 42 je prijavljenih jamatlonk, 26 med njimi je jamatloncev. Perkmandeljc si mane roke, komaj čaka, da v svoje kraljestvo sprejme novo rundo jamatloncev.

Prijave za Zimski jamatlon 2022 kapljajo. Doslej si je soboto, 3. decembra 202 na svoj koledar označilo že 42 jamatlonk in 26 jamatloncev. Zadnji dve ekipi, ki sta se prijavili, sta ekipi Blokuci, ki so stari znanci Jamatlona in Gorenjski Špartanci, ki so novinci.

Poleg ekip, ki smo jih že predstavili v prejšnji objavah, so se prijavile v zadnjem mesecu še ekipe The Grory Hole explorer, Jamske dame, Jamski trdoživci, Ponkolanske pičke, Falanga primorskih krtov, Pes Pickford in kompanjoni, Divja in že prej omenjeni zadnji dve.

Poleg širšega območja Zasavja (Hrastnik, Trbovlje, Zagorje, Izlake, Litija, Laško) prijavljeni udeleženci prihajajo še iz naslednjih krajev: Zminec, Herinja vas, Stara Loka, Verdun pri Uršnih selih, Laze, Gabrke, Zreče, Artiče, Zdole, Ponikva, Šempas, Nova Gorica, Koper, Griže, Preddvor, Kranj, Jesenice in celo Maribor in Ljubljana. Kim, Tania in Stephanie se bodo pripeljale na Jamatlon iz Proseka pri Trstu v Italiji.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekUrša, Kenan, Uroš
Naslednji članekŽepi