nedelja, 16 junija, 2024

Iz te kategorije

Uspešni trboveljski borci

V soboto, 11. maja, se je osemčlanska ekipa Karate kluba Trbovlje odpravila na dolgo pot proti Črni gori, kjer so se udeležili 18. Mednarodnega karate turnirja Pljevlja Open 2024. Na tekmovanju je nastopilo 346 tekmovalk in tekmovalcev iz 7 držav, ki so opravili 528 nastopov.

Plevlja

Naš klub so na tekmovanju v Črni gori predstavljali Ana Jazbec, Franja Krajšek, Tara Vozel, Arman Hozanović, Anej Zapotnik in Max Potočnik ter trenerja Rok Lopan in Bogdan Simerl.

Naši tekmovalci so v Črni gori osvojili kar 13 medalj. V katah sta zmagovalca 18. Mednarodnega karate turnirja Pljevlja Open 2024 postala Tara Vozel na prvem nivoju in Arman Hozanović tako na prvem nivoju kot v absolutni kategoriji. Tari sta družbo na zmagovalnem odru delali klubski kolegici Franja Krajšek s srebrno in Ana Jazbec z bronasto medaljo. Tara je bila tretja še v absolutni kategoriji kat. V katah ekipno so dekleta v sestavi Ana Jazbec, Franja Krajše in Tara Vozel osvojile zlato, fantje v postavi Anej Zapotnik, Arman Hozanović in Max Potočnik pa bronasto medaljo. V športnih borbah sta na najvišjo stopničko zmagovalnega odra stopila Ana Jazbec in Max Potočnik, ki je bil tretji še v starejši starostni kategoriji. Srebrni medalji sta osvojila Tara Vozel in Anej Zapotnik.

Postojna

V soboto, 11. maja, je Karate klub Postojna organiziral 22. Mednarodni karate turnir Postojna Open 2024, kjer je nastopilo 308 tekmovalk in tekmovalcev iz 50 klubov iz 5 držav. Barve našega kluba so zastopali Anže Seme, Bor Repovž in Robert Strakušek. Vodil jih je trener Blaž Hribovšek.

V posameznih nastopih se fantom ni uspelo zavihteti med najboljše, drugače pa je bilo v ekipnih nastopih, kjer so Anže, Bor in Robert premagali vse svoje nasprotnike ter tako osvojili zlato medaljo v katah ekipno pri dečkih.

Jernej Simerl

Foto: KK Trbovlje


 

Previous article
Next article

Isti avtor