Avgustovska praznovanja v občini Zagorje so se pričela, kar nekaj projektov, ki so rasli zadnje mesece, pa je tik pred dokončanjem in uspešnim zagonom.

Verjetno bo največ zanimanja občank in občanov Zagorja pritegnila pridobitev sistema izposoje javnih koles. Konec tega tedna (sobota, 7. avgust, ob 18. uri) bodo slovesno predali nameni e-kolesa. Od takrat naprej si bo mogoče izposoditi na več različnih lokacijah po zagorski občini kolesa za vožnjo po zagorski dolini. Postaje so že skoraj urejene.

V septembru se bo Glasbena šola Zagorje preselila v nove prostore v bivšo upravno stavbo podjetja Svea. Pretekli četrtek je bil opravljen tehnični prevzem, v naslednjih dneh bo še kvalitetni prevzem in stavba bo pripravljena za prevzem. V njej bo gostovala tudi Regionalna razvojna agencija Zasavje.

Prav tako so v zaključni fazi dela pri obnovi telovadnice osnovne šole Toneta Okrogarja. Poleg same telovadnice obnavljajo tudi zunanje igrišče, kar bo še dodatno pripomoglo h kvalitetnejšem izvajanju pouka.

Vukašin Šobot

Foto: Vukašin Šobot

Prejšnji članekDanes dogaja
Naslednji članekDodaten poziv