četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Tatvina denarja

Zasavski policisti so pretekli teden obravnavali le tri manjše prometne nesreče, le enkrat so posredovali zaradi kršenja javnega reda in miru. Obravnavali so še nasilje v družini, povzročitev lahke telesne poškodbe, poškodovanje tuje stvari, zlorabo plačilne kartice, uporabo ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva, tatvino denarja in posredovali zaradi klica, da smrdi po plinu.


PP Hrastnik

V ponedeljek so policisti obravnavali zlorabo plačilne kartice, neznani storilec je oškodovanca oškodoval za nekaj sto evrov.

Policiste so obvestili o kršitvi javnega reda in miru v enem izmed stanovanjskih blokov v Hrastniku, zoper kršiteljico vodijo postopek o prekršku.

V torek v večernih urah so obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Neznani voznik je trčil v ograjo prijavitelja in odpeljal.

V sredo so obravnavali kaznivo dejanje povzročitve lahkih telesnih poškodb in groženj, ki se je nanašala na kršitev javnega redu in miru v enem izmed lokalov v Hrastniku preko vikenda.

V četrtek so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini. Kršitelju so izrekli prepoved približevanja.

V večernih urah so policiste obvestili, da so v enem izmed blokov na Novem logu zaznali vonj po plinu. Skupaj z gasilci so ugotovili, da ni nobene nevarnosti, vonja po plinu ni bilo, meritve so bile negativne.


PP Trbovlje

V torek preko noči je neznanec na parkirišču v Trbovljah z neznanim predmetom poškodoval vozilo in s tem lastnico oškodoval za 1.500 evrov.

V popoldanskem času je na parkirišču v Trbovljah neznani voznik s svojim vozilom trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi o tem obvestil lastnika oziroma policijo.


PP Zagorje ob Savi

V sredo so policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v Kisovcu, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti vožnje. Policisti  zoper voznico , ki se v prometni nesreči ni telesno poškodovala, vodijo postopek o prekršku.

V četrtek so obravnavali kaznivo dejanje uporabe ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva.

Obravnavali so kaznivo dejanje tatvine denarja na območju Hrastnika.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Isti avtor