sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Še 33 dni

Še 33 dni nas loči do sobote, 17. junija, ko lahko dan preživite v družbi Perkmandeljca in ministra Matjaža Hana na Poletnem jamatlonu 2023. Tokrat lahko s seboj pripeljete tudi vaše najmlajše, za katere smo pripravili JaMINItlon.

Tokratni jamatlon bo ponovno rekreativno obarvan, začinjen s smehom, dobro družbo in seveda, dobro hrano. Kot častni pokrovitelj se nam bo pridružil minister za gospodarstvo, turizem in šport Republike Slovenije Matjaž Han, ki vas bo na prireditvi tudi spodbujal in nagovoril.

Na poti v rudniku bodo naši rudarji kot ponavadi pripravili ovire, Perkmandeljc pa se že tudi pripravlja na krst novopečenih jamatlonk in jamatloncev. Po prihodu iz rudnika vas čaka še preizkušnja v zdaj že tradicionalni, zaenkrat še neolimpijski športni disciplini Met bata škornja rikverc čez glavo v kulmkišto ter krajši koncert.

Novost na šestnajstem poletnem jamatlonu pa bo JaMINItlon. Na JaMINItlonu bodo lahko vaši otroci, ki se še ne morejo udeležiti pravega jamatlona, pod vodstvom usposobljenih animatork spoznavali knapovsko delo in življenje. Ko boste vi v jami, bodo oni v našem varstvu.

Zagotovite si svoje mesto na Poletnem jamatlonu. Se vidimo 17. junija.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Previous article
Next article

Isti avtor