torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Romana Lesjak na Puncah v jami

V jamo se je podala tudi županja občine Črna na Koroškem, Delova osebnost leta 2023 in nominiranka za Slovenko leta Romana Lesjak. S Koroške se je v družbi hčerke in prijateljice 30. marca pripeljala na Punce v jami 2024.

Na prireditvi Punce v jami je letos sodelovala tudi županja občine Črna na Koroškem Romana Lesjak, ki so jo proglasili za Delovo osebnost leta 2023, prejela je tudi nominacijo za Slovenko leta 2023. »Lansko leto je bilo zaradi poplav, ki so prizadele Slovenijo, zelo naporno. Na naziv sem zelo ponosna, saj pomeni prepoznavnost za Črno in navsezadnje tudi za Koroško, ki je pogosto spregledana,« je povedala ob srečanju po prihodu iz jame.

Prireditve Punce v jami se je Romana Lesjak letos udeležila prvič. »Prvič, ampak gotovo ne zadnjič! Dogodek je zelo zanimiv, pot je bila krasna in ideja je nekaj popolnoma unikatnega. V jami sem postala malo blatna, ampak to niti ni pomembno. Čestitke in poklon za idejo in vsem tistim, ki so se dogodka udeležili,« je z nasmehom povedala Romana.

Po prireditvi se je z veseljem pridružila podeljevalcem priznanj. Še posebej se je razveselila priznanja, ki ga je prejela za drugo mesto v starostni kategoriji in tretje skupno Tara Simetinger, ki je skupaj z njo s Koroške prišla na prireditev. Romana Lesjak je na prireditvi še vedno prejemala čestitka za naziv Delove osebnosti leta in dobre želje za Črno na Koroškem, ki jo tako dobro vodi.

Ema Gospodarič

Foto: Ema Gospodarič, Branko Klančar, Nejc Mrežar


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor