torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Pretep

Zasavski policisti so pretekli vikend obravnavali so štiri prometne nesreče, ustavili so voznika brez vozniške in prometne (neregistrirano vozilo), pa z drogo v telesu. Dvakrat so posredovali zaradi kršenja javnega reda in miru, pa zaradi spora in pretepa dveh občanov, spora med očetom in sinom ter pijanca, ki je napadel ženo in moža. Ukvarjali so se še s prepovedano drogo, tatvino registrskih tablic in našli mrtvo osebo v stanovanju.


PP Hrastnik

V petek so policiste obvestili o pogrešani osebi. Policisti so s pomočjo gasilcev vstopili v stanovanje, kjer so našli preminulo osebo, smrt pa ni posledica kaznivega dejanja.

V večernih urah so policiste obvestili o sporu med dvema moškima, ki sta tudi fizično obračunala in bila pri tem lažje poškodovana.

Istega večera so policiste obvestili o verbalnem napadu vinjenega moškega na žensko, ki je zmerjal njo in njenega moža. Sledi prekrškovni postopek.

Policisti so obravnavali tatvino registrskih tablic z osebnega avtomobila.

V nedeljo zgodaj zjutraj so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Zoper kršiteljico vodijo postopek o prekršku.


PP Trbovlje

Policiste so obvestili o prometni nesreči s poškodbami, ki se je zgodila v četrtek, 21. marca ob 18.30 na območju Trbovelj. Voznik kolesa je zaradi veje na vozišču padel in se lahko telesno poškodoval.

V soboto v  dopoldanskem času so na območju Trbovelj trem osebam zasegli neznano snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bodo zoper njih izvedli prekrškovni postopek.

V nedeljo v dopoldanskem času so posredovali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med očetom in sinom.

V  popoldanskem času so pri kontroli prometa na območju Trbovelj ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil  brez veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilo ni bilo registrirano in obvezno zavarovano, prav tako so bile na vozilu registrske tablice, ki niso pripadale temu vozilu. Zaradi suma, da voznik vozi pod vplivom prepovedanih drog, so mu odredili hitri test, ki je bil pozitiven, odrejen strokovni pregled pa je odklonil. Vozilo so mu zasegli, zoper njega pa bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.


PP Zagorje ob Savi

V petek so policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, ob izpolnjenih pogojih so odstopili od dogleda kraja prometne nesreče.

Intervenirali so v zasebnem prostoru na območju Zagorja ob Savi zaradi prijave kršitve zakona o varstvu javnega reda in miru. Kršitelja bodo prijavili prekrškovnemu organu.

V nedeljo so obravnavali prometno nesrečo, neznani voznik je na parkirišču trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi nudil podatke.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor