Zagorski policisti so imeli pretekli konec tedna kar nekaj dela – nekaj preglavic jim je povzročilo neurje, ukvarjali pa so se tudi z razgrajači, tatvinami in sumljivimi snovmi.

V petek so policisti zasegli snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Poslali so jo v analizo. V soboto so policiste obvestili o tatvini artiklov v trgovini na območju Zagorja ob Savi. Policiste so obvestili o prometni nesreči z majhno materialno škodo, ki se je zgodila na parkirišču v Zagorju ob Savi. V večernem času so posredovali na območju Zagorja ob Savi zaradi prijave o glasni glasbi. Kršitelja, ki je bil vidno pod vplivom alkohola in ni poslušal policistov, so pridržali in mu izdali plačilni nalog.

V nedeljo popoldan so prejeli obvestilo o podrtem drevesu, ki je oviralo promet na regionalni cesti Zagorje-Izlake. Manjše drevo so odstranili. Zaradi vremenskih razmer so bili nekaj časa časa zaprti nekateri cestni odseki na območju Zagorja ob Savi (poplavljeno vozišče, zemeljski plaz in nanosi na vozišče). Odprli so jih, ko so vzdrževalci cest in gasilci odstranili prepreke.

Savus

Fotografija je simbolična.