Novo skladbo skupine Flora & Paris z naslovom Potujem sam sta ustvarila Jure Tori, ki poleg sodelovanja s številnimi slovenskimi glasbeniki avtorsko ustvarja tudi v skupinah Flora & Paris in Orleki, ter Rok Lunaček.
Skladbo je skupina Flora & Paris prvič odigrala in posnela v živo novembra 2015 v oddaji Izštekani, nato pa so jo še studijsko obdelali.

Videospot, ki ga je skupina po sodelovanju pri zgodbi ‘Moja boginja’ ponovno zaupala režiserju Sebastjanu Oblaku, je bil posnet v ljubljanski kavarni Union.

V videu se pevec Žan Libnik sprehaja med mizami, za katerimi sedijo avtor in voditelj radijskih oddaj Jure Longyka, igralka in TV voditeljica Valentina Plaskan, ki bo med drugim igrala tudi v seriji Ena žlahtna štorija, avtor besedil in pevec skupine Flirrt Rok Lunaček ter novodobni čarodej Magic Aleksander. Libnik je bil leta 2015 drugouvrščeni tekmovalec televizijske oddaje Slovenija ima talent.

Pri skladbi je sodeloval tudi saksofonist Rudi Javornik, ki občasno sodeluje tudi s skupino Dan D in se je skupini Flora & Paris pridružil pred kratkim, ob ponovni porodniški odsotnosti Tjaše Perigoj. Skladbo so ritmično podprli Matej Fele in Mitja Tori, tudi člana skupine Orlek, ter najmlajši član skupine, bobnar Peter Jeretina.

ZT

Prejšnji članekNa cesto vinjeni, brez dovoljenja …
Naslednji članekRegijsko naravnani zagorski svetniki