Trbovlje
V soboto, 18. februarja, so policisti zjutraj prejeli obvestilo, da na relaciji Bevško-Kolodvorska neznanca z lesenimi količki udarjata po objektih.

V nedeljo so malo pred eno zjutraj ustavili voznika osebnega avtomobila, pri katerem je alkotest pokazal 0,58 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Okrog petih zjutraj pa so na javnem kraju posredovali pri neprimernem vedenju dveh oseb. Zoper njiju sledi hitri postopek. Ob osmi uri zvečer so večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov zaradi ponovne kršitve – vozil je brez vozniškega dovoljenja – zasegli avto.

Zagorje

V petek, 17. februarja, je neznani voznik na parkirišču trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Na vozilu prijavitelja je nastala manjša škoda. Zagorski policisti so obravnavali tudi dva pijana voznika z 0,86 in 0,46 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Obema so prepovedali nadaljnjo vožnjo. Na pristojno sodišče bodo podali obdolžilni predlog oziroma kršiteljema izrekli globo. S sodnikom pa se bo srečal tudi vinjeni voznik, ki je preizkus alkoholiziranosti odločno odklonil. Tudi njemu so policisti prepovedali nadaljnjo vožnjo. Policisti so posredovali tudi pred lokalom, kjer sta se sprla in stepla občana. Zaradi nespodobnega vedenja so napadalca oglobili. Iščejo pa tudi ukradeno registrsko tablico LJ 291-JS.

V soboto je neznanec z ostrim predmetom poškodoval lak na vozilu in s tem oškodoval lastnika. Upravitelj je v javno stranišče zaklenil občana. Ta je tolkel po steklu in ga poškodoval. Policisti bodo o dogodku obvestili pristojno sodišče. Pred lokalom se je gost sprl z varnostniki. Ker se ni umiril, so ga policisti zaradi nespodobnega vedenja oglobili. V zasebnem prostoru so zbrani prijatelji popivali in bili ob tem preglasni. Po izrečenem opozorilu so se pomirili. Policisti so ukrepali v skladu z zakonom.

Hrastnik

V Hrastniku je 18. februarja zvečer zagorelo v stanovanju. Gasilci so požar pogasili, policisti pa so zavarovali kraj požara. Ugotovili so, da so se vnela oblačila, ki so se sušila nad pečjo za drva. Požar se je razširil na kuhinjo, ki je tudi pogorela. Ogenj so poskušali pogasiti stanovalci, ena od stanovalk pa se je pri tem opekla po rokah.

ZT

Prejšnji članekRazdelili so si točke
Naslednji članekPotujem sam skupine Flore & Paris