Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje vabi učence in dijake, ki svojo poklicno pot vidijo v hortikulturi, aranžerstvu ali fotografiji, da v sklopu informativnih dnevov, ki bodo letos potekali 16. in 17. februarja, obiščejo njihovo šolo in spoznajo njihove programe.

Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje je šola z bogato tradicijo in izkušnjami. Ponuja številne oblike formalnega in neformalnega izobraževanja s področja hortikulture in oblikovanja. Izvajajo srednješolske programe cvetličar, vrtnar, aranžerski, fotografski in hortikulturni tehnik ter višješolska programa hortikultura in snovanje vizualnih komunikacij in trženja.

Zakaj postati dijak Šole za hortikulturo in vizualne umetnosti?

– Imajo 78 letno tradicijo, znanje in izkušnje.

– Spodbujajo razvoj kreativnosti, dijaki pridobijo strokovno znanje in spretnosti, kar je širina znanja, ki jo danes delodajalci najbolj cenijo.

– Dijaki lahko nadaljujejo študij na njihovih višješolskih programih ali pa brez večjih težav dobijo zaposlitev.

– Prijetno in sproščeno vzdušje v šoli s prelepim parkom, ki je hkrati učilnica na prostem.

– So prepoznavna šola z možnostjo mednarodnega sodelovanja preko izmenjav, tekmovanj in strokovnih ekskurzij.

Izobražujejo za programe:

Spoštujejo preteklost in izkušnje naših prednikov ter pogumno zrejo v prihodnost in iščejo nove načine ter poti izobraževanja za vse generacije. Trdno povezani z naravo in z odgovornim odnosom do nje sprejemajo izzive, ki jih ponujajo novi načini komunikacije ter sodobne oblike učenja.

Več informacij o šoli najdete na: WWW.HVU.SI – VPIS

PR objava


 

Prejšnji članekDanes dogaja
Naslednji članekHaralović in Markuljević v Gruziji