nedelja, 16 junija, 2024

Iz te kategorije

Pomoč podjetnikom

Potem ko sta Komunala Zagorje in Občina Zagorje ob Savi za delno premostitev težav gostincem ob zaprtju gostinskih lokalov zaradi drugega vala epidemije koronavirusa odpisali stroške komunalnih storitev in omrežnin ter plačilo občinske takse za uporabo javnih površin za postavitev gostinskih vrtov pred lokali, se je Komunala Zagorje odločila za dodatno potezo, s katero bo pri premagovanju krize zaradi zaprtja dejavnosti nekoliko pomagala tudi drugim zagorskim podjetnikom.

Zaradi začasnih ukrepov, ki jih je predpisala Vlada RS za odpravo posledic covid-19, so se namreč tudi podjetniki iz nekaterih drugih panog znašli v nezavidljivem položaju, saj so morali zapreti podjetja, kar jim povzroča izpad dohodka.

Vsi tisti, ki v tem času ne morejo obratovati, imajo tako možnost, da na Komunalo Zagorje naslovijo kratko vlogo za oprostitev zaračunanja stroškov odvoza in obdelave odpadkov za mesec november 2020. Na Komunali bodo vsako prejeto vlogo obravnavali individualno. Podjetniki morajo vloge oddati pisno na naslov: Komunala Zagorje, Cesta zmage 57, 1410 Zagorje ob Savi ali na elektronski naslov: tajnistvo@komunala-zagorje.si.

Savus

Foto: arhiv Savus

Isti avtor