V Zasavju so policisti ta vikend obravnavali le eno prometno nesrečo in eno kršitev javnega reda in miru. Ukvarjali so se še z dvema spletnima goljufijama, dvema alkoholiziranima voznikoma, drogo, nesrečo pri delu, krajo avtomobila in nasiljem v družini.


PP Hrastnik

V petek so policisti obravnavali spletno goljufijo. Neznani storilec je na neznan način vdrl v bančni račun oškodovanke.

V nočnih urah so policisti med kontrolo prometa ustavili dva voznika. Pri obeh je bil alkotest pozitiven (0,46 in 0,60 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka). Oba čaka prekrškovni postopek.

V nedeljo so policisti obravnavali nesrečo pri delu, kjer je bila ena oseba lažje poškodovana.


PP Trbovlje

V petek so policisti obravnavali sum kaznivega dejanja spletne goljufije.  Občan je prijavil, da ga je po telefonu poklicala neznana oseba, ki se mu je predstavila kot uslužbenec podjetja z znanimi kriptovalutami ter ga prepričala, da se je registriral na spletni strani, pri tem pa jim je posredoval vse podatke svojega bančnega računa, iz katerega mu je nato neznanec ukradel več sto evrov gotovine.

V nedeljo v  večernem času se je v Trbovljah zgodila prometna nesreča zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, pri tem je nastala le materialna škoda.

V nočnem času so v Trbovljah občanu zasegli zavitek z neznano snovjo za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bodo izvedli prekrškovni postopek.


PP Zagorje ob Savi

V petek so obravnavali sum kaznivega dejanja tatvine motornega vozila. Neznani storilec je med 3. in  5. januarjem s parkirišča v Zagorju ob Savi odpeljal osebni avtomobil znamke Renault Clio bele barve z registrsko oznako LJ 90-CBS.

Obravnavali so kršitev javnega reda in miru v Zagorju, kršitelj je bil pod vplivom alkohola. Kljub ukazom, da s kršitvijo preneha, je z njimi nadaljeval, zato so ga pridržali, čaka ga postopek o prekršku.

V nedeljo so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini na območju Hrastnika.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekTočno opoldne: 80 %
Naslednji članekKnap Trail 2024