V Zasavju so policisti ta teden obravnavali tri manjše prometne nesreče in eno kršitev javnega reda in miru. Ukvarjali so se še z medvrstniškim nasiljem, alkoholiziranim voznikom, razžalitvijo preko socialnega omrežja, poškodbo tuje stvari, nasiljem v družini in goljufijo. Posredovali so tudi zaradi požara in dveh tatvin.


PP Hrastnik

V ponedeljek so policisti obravnavali medvrstniško nasilje. V sodelovanju s šolo in roditelji izvajajo vse zakonske in druge ukrepe v povezavi s tem.

Obravnavali so drzno tatvino. Do hiše oškodovanih sta pristopila dva moška in starejša občana prepričala, da sta iz podjetja za telekomunikacijske storitve in ju odpeljala v kletne prostore. V tem času so jima iz hiše odtujili več sto evrov gotovine.

V sredo so policisti po obvestilu občana o nezanesljivi vožnji ustavili voznika osebnega avtomobila,  ki je vijugal po cesti in ogrožal druge udeležence v prometu. Alkotest je pokazal 1,03 mg alkohola na liter izdihanega zraka, sledi prekrškovni postopek. V večernem času so obravnavali še povoženje srne.

V četrtek zjutraj so obravnavali prometno nesrečo, oplaženje dveh vozil na Veličkovi.


PP Trbovlje

V sredo so se policisti ukvarjali s prometno nesrečo z materialno škodo. Voznik osebnega avtomobila je zaradi neupoštevanja prometne signalizacije in nepravilne smeri vožnje trčil v voznico osebnega avtomobila.

Občanka je podala kazensko ovadbo zaradi razžalitve preko socialnega omrežja.

V četrtek so obravnavali kršitev javnega reda in miru na javnem kraju.


PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, osebnega avtomobila na območju Zagorja ob Savi.

V torek so obravnavali požar na stanovanjski hiši na območju Orehovice, pri katerem je nastalo za več tisoč evrov  materialne škode.

V sredo so se ukvarjali s prijavo suma kaznivega dejanja nasilja v družini v Zagorju ob Savi.

Obravnavali so tatvino delov vozila, storjeno še v letu 2023 na območju Kisovca.

V četrtek so obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami na območju Hrastnika.

Ukvarjali so se z goljufijo. Znana oseba je sklenila aneks za obročni nakup dveh mobilnih telefonov na škodo občanke iz Zagorja ob Savi.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekCesta mimo cone Steklarna – TKI
Naslednji članekSterilizacija in kastracija v Trbovljah