nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

Pogovorni večer z Borutom Pahorjem

Borut Pahor, ugleden politik in po novem tudi avtor, bo gost pogovornega večera s predstavitvijo knjižnega prvenca Zmaga je začetek v Stekleni dvorani Delavskega doma v Zagorju ob Savi, v petek, 10. maja 2024, ob 19. uri. Pogovor z bivšim predsednikom bo vodil Aljaž Jerin.

Pogovor bo tekel o tem, kako se lahko kot družba bolj povežemo, da ne bomo izključevalni ter kako povrniti zaupanje v politiko. Borut Pahor nam bo razkril, kako je zmaga šele resničen začetek nove poti in kako se nam po dosegu svojih ciljev šele odkrivajo možnosti za ustvarjanje pozitivnih sprememb. Pogovor bo popeljal skozi bogate življenjske izkušnje in preizkušnje bivšega predsednika.

»V pogovoru boste izvedeli še marsikaj zanimivega o avtorju, kar v knjigi ni zapisanega. Prepričani smo, da bo bivši predsednik s svojo pozitivno energijo in eleganco navdihnil poslušalce, da bodo sledili svojim ciljem in hkrati ustvarjali pozitivne premike v družbi. Ne zamudite priložnosti, da se pridružite  pogovoru z avtorjem in spoznate kakšno podrobnost iz zakulisja njegovega političnega delovanja,« so zapisali organizatorji pogovornega večera v Zagorju.

Borut Pahor v času predsedovanja Sloveniji ni bil ravno čest gost v Zasavju. Morda bo v pogovoru pojasnil tudi to, zakaj ga ni vleklo v Zasavje.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Isti avtor