Pretekli konec tedna so za zasavske policiste zaznamovali predvsem vozniki, ki so pregloboko pogledali v kozarec.

PP Hrastnik

V soboto, 30. novembra, so nekaj pred 12. uro policisti intervenirali pri športni dvorani v Trbovljah, kjer je pijani moški kršil javni red in mir.

Ob 12.30 so moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo.

Včeraj ob 12.25 so policisti moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov so poslali v analizo.

PP Trbovlje

Nekaj po 7. uri so imeli policisti v soboto v postopku voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0. 67 mg/l v izdihanem zraku.

Nekaj pred 10. uro se je v Trbovljah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil in peška. Do nesreče je prišlo, ker je voznik zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v vozilo, ki se je pred njim ustavilo pred prehodom za pešce. Slednje vozilo je nato odbilo naprej in je trčilo še v peško na prehodu. Peška se je pri tem huje telesno poškodovala, njeno življenje pa ni ogroženo. Policisti so ugotovili, da je imel povzročitelj v izdihanem zraku 1.08 mg/l alkohola.

V nedeljo so imeli okoli 16. ure policisti v postopku voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0. 54 mg/l v izdihanem zraku. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Nekaj pred 23. uro so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer so kršitelju, ki je s hrupom motil nočni počitek, izrekli opozorilo.

PP Zagorje ob Savi

V soboto so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer so kršitelju izdali plačilni nalog.

V nedeljo so policisti obravnavali poškodovanje vozila, in zbirajo obvestila zaradi sumov kaznivega dejanja »Poškodovanja tuje stvari«. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno okrožno državno tožilstvo.

Savus

Fotografija je simbolična.

Prejšnji članekKaj je dobro vedeti o kašlju
Naslednji članekTina Baloh svetovna prvakinja