V zadnjih 48 urah so v Zasavju policisti opravili kar nekaj dela izven rednih nalog. Največ dela so imeli z manjšimi prometnimi nesrečami.

PP Hrastnik

V torek, 18. maja, okoli 6. ure so policiste obvestili o prometni nesreči v Zagorju. Do nesreče je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje. V nesreči je nastalo za okoli 700 evrov materialne škode.

Isti dan popoldan so policisti moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov so poslali v analizo, sledi ustrezen prekrškovni postopek.

PP Trbovlje

Neznani voznik je v ponedeljek, 17. maja, v dopoldanskem času na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika ali policijo. Policisti povzročitelja še iščejo.

V torek, 18. maja, v večernem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi neprilagojene hitrosti 55-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je izgubil oblast nad vozilom in trčil v obcestno ograjo. Pri tem je nastala le materialna škoda. Vozil je pod vplivom alkohola, preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,66 mg/l. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, čaka ga obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V sredo, 19. maja, v jutranjem času so policisti zaradi nepravilnega parkiranja posredovali v Trbovljah in kršitelju izdali obvestilo o prekršku.

Isti dan je neznani voznik v nočnem času na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika ali policijo. Za povzročiteljem še poizvedujejo.

V večernem času pa se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi izsiljevanja prednosti 51-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je izsilil prednost 20-letni voznici osebnega avtomobila. Pri tem je nastala materialna škoda. Povzročitelj je vozil pod vplivom alkohola – preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,41 mg/l. Vozniku so začasno odvzeli vozniško dovoljenje in izrekli globo.

PP Zagorje ob Savi

V sredo, 19. maja, v jutranjem času so policiste obvestili o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Kršitelju so izrekli globo.

Isti dan v popoldanskem času so policiste obvestili o poškodovanju vozila na parkirišču v Zagorju ob Savi. O zadevi bo obveščeno Okrožno državno tožilstvo.

Popoldan so policiste obvestili o prometni nesreči z materialno škodo, ki se je zgodila na regionalni cesti Izlake – Trojane. Povzročiteljici bodo izdali plačilni nalog.

Savus

Fotografija je simbolična

Prejšnji članekEkoen in Lamborghini
Naslednji članekTrbovlje bolj čisto