torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Petkrat posredovali zaradi hrupa

V petek dopoldan so v Trbovljah policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Neznani voznik tovornega avtomobila je trčil v parkirano vozilo in s kraja nesreče odpeljal. Voznika so izsledili in izdali plačilni nalog.

Isti dan dopoldan so policisti v Trbovljah obravnavali prometno nesrečo, ki se je pripetila zaradi izsiljevanja prednosti voznice osebnega avtomobila. Slednja je v križišču odvzela prednost vozniku osebnega vozila. Sama je v nesreči utrpela lahke telesne poškodbe. Izdan ji je bil plačilni nalog.

V petek popoldan so policisti v Trbovljah posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru, kršitelju so izdali plačilni nalog.

V soboto dopoldan so policisti obravnavaliprometno nesrečo s pobegom.

Povzročitelja so policisti izsledili in mu izdali plačilni nalog.

V soboto popoldan so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen kolesar. V postopku je odklonil preizkus alkoholiziranosti, izdan mu je bil plačilni nalog. Prav tako je na kraju odklonil zdravniško pomoč.

V soboto popoldan so policisti posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Kršiteljici so policisti odvzeli prostost in odredili pridržanje, saj se kljub opozorilom ni umirila in prenehala s kršitvijo.

V soboto ponoči so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru (glasna glasba). Kršitelja so policisti opozorili.

V nedeljo zvečer so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru (glasna glasba). Kršitelja so policisti opozorili.

Policisti so pri kontroli prometa ustavili voznika kolesa z motorjem, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo kolo z motorjem zaseženo, zoper voznika pa so podali obdolžini predlog na pristojno sodišče.

Policisti so intervenirali v Kisovcu zaradi nedostojnega vedenja občana v gostinskem lokalu. Zoper kršitelja so policisti ukrepali v skladu z Zakonom o varstvu javnega reda in miru.

Policisti so intervenirali v Hrastniku zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru (hrup). Kršiteljici so izdali plačilni nalog.

Policisti so na območju Hrastnika obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

ZT

Isti avtor