ponedeljek, 22 julija, 2024

Iz te kategorije

Padel v potok

PP Hrastnik

V soboto, 23. februarja, okoli tretje ure ponoči, so v Hrastniku policisti posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

PP Trbovlje

V petek, 22. februarja, so policisti prejeli obvestilo, da je občan padel v potok. Na kraju so ugotovili, da je občan sedel na podporni zid nad potokom, zaradi opitosti pa je izgubil ravnotežje in padel v potok. Reševalci ZD Trbovlje so ga oskrbeli in ga odpeljali v bolnišnico.

Občanka je policiste obvestila o nepravilno parkiranem vozilu na mestni ulici. Kršitelj je vozilo umaknil, policisti so mu izrekli opozorilo.

V soboto, 23. februarja, so pri kontroli cestnega prometa ob tretji uri zjutraj policisti ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Izdali so mu plačilni nalog in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Ob četrti uri so policisti v Trbovljah ustavljali kolesarja, ki ukazov ni upošteval in izkoristil strmo in gosto poraščeno brežino za pobeg. Kolo so pripeljali na policijsko postajo. Po vseh zbranih obvestilih se je izkazalo, da je nekdo to kolo prejšnjo noč dejansko ukradel. Policisti so vrnili kolo lastniku.

Popoldan so policisti obravnavali dve nepravilno parkirani vozili. V prvem primeru je voznik osebnega avtomobila zaparkiral garažo in onemogočil dostop. Izdali so mu obvestilo o prekršku. V drugem primeru so policisti našli vozilo, ki je bilo na lokaciji parkirano kljub prometnemu znaku, ki prepoveduje parkiranje. Policisti so izdali obvestili o prekršku.

Popoldan je na parkirišču v Trbovljah prišlo do prometne nesreče. Neznani voznik je po trčenju kraj zapustil brez posredovanja podatkov oškodovancu.

V nedeljo, 24. februarja, se je dopoldan zgodila še ena podobna prometna nesreča, v kateri je neznani povzročitelj po trčenju pobegnil.

PP Zagorje ob Savi

Policisti so obravnavali najdbo denarja na bankomatu v Kisovcu. Denar so predali lastniku.

Posredovali so zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Kršitev niso zaznali, o dogodku pa bodo obvestili pristojni center za socialno delo.

Obravnavali so nepravilno parkirano vozilo na mestu za invalide. Kršitelju so izdali obvestilo.

Policisti so obravnavali kršitev javnega reda in miru na javnem kraju. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Policisti so obravnavali tatvino denarnice v gostinskem lokalu v Zagorju. Tat je lastnico oškodoval za približno 100 evrov.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v Zagorju. Po nestrokovni oceni je v nesreči nastalo za približno 2500 evrov škode.

Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor