sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Oušntrajb – Mavrica

… in tako je nekega dne nastal prvi studijski single z naslovom Mavrica. Hudomušna, preprosta, igriva, v vseh možnih odtenkih razigranosti – tako kot smo tudi mi.

Skupina Oušntrajb, ki ima tudi nekaj zasavskih korenin, je predstavila skladbo in video Mavrica. »Ounštrajbovci vam želimo prijetno poslušanje ter miganje in prestapljanje iz ene noge na drugo,« so zapisali ob objavi spota.

Sicer pa se člani skupine Ounštrajb predstavlja takole: »Izvajamo slovensko avtorsko rock/indie/folk glasbo in predelujemo tudi nekatere manj znane, kot tudi že pozabljene pesmi onstran modre luže, ki se predvajajo na multimedijskih internetnih portalih. Člani smo z vseh vetrov, različnih poklicev, prepričanj in dvomov, vendar pa nam je skupno to, da uživamo v glasbi.

Oušntrajb so Marko Žibret (harmonika, saksofon), Jaka Škof (bobni), Vasja Markič (kitara, vokal), Mateja Štimulak (vokal), Drago Šabjan (bas kitara), Žiga Košir (el. kitara) in Matic Zakonjšek (tolkalist).

Za skladbo Mavrica je besedilo napisal Vasja Markič, aranžma in glasba je delo celotne skupine, snemanje in miks Simon Hribovšek (Soundhit production), masterizacija Boštjan Košir (Black Bird Sound).

Savus

Foto: arhiv skupine


 

Isti avtor