četrtek, 18 julija, 2024

Iz te kategorije

Nižje cene Komunale Trbovlje

Iz Komunale Trbovlje so sporočili, da bodo s 1. julijem 2024 za gospodinjstva znižali ceno toplote za pripravo sanitarne tople vode za 15 odstotkov. Nova cena bo veljala do konca leta. Objavljamo sporočilo za javnost.

»Na Komunali Trbovlje se že dlje časa trudimo, da bi v zaostrenih energetskih razmerah odjemalcem, sploh gospodinjstvom, omogočili ne le nemoteno, pač pa tudi čim cenejšo dobavo toplote tako za ogrevanje prostorov, kot za pripravo sanitarne tople vode.

Kljub temu, da so dobave in cene energentov za proizvodnjo toplote odvisne od svetovnih razmer, na katere nimamo nobenega vpliva, smo našli rešitev, s katero bomo razbremenili določen del naših odjemalcev, saj se bo s 1.  7. 2024 cena toplote za pripravo sanitarne tople vode za gospodinjstva pocenila za kar 15 %.

Nova cena 118,22 € z vključenim DDV (prej 139,08 € z DDV) bo veljala do konca leta 2024. Takrat se bo glede na gibanje cen energentov na svetovnih in domačih trgih oblikovala nova cena in prizadevali si bomo, da do novih podražitev v letu 2025 ne bi prihajalo.«

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Isti avtor