Na Zimski jamatlon se je prijavilo že 228 udeležencev. Kot zadnji sta se prijavili ekipi SPLčki in SPLelke. Še prej pa Neverjetne 4. Prijave še prihajajo. Imate še nekaj dni za prijavo, ampak ne odlašajte preveč. Perkmandeljc vas že komaj pričakuje.

Neverjetne 4

Doslej je soboto, 2. decembra, na koledarju označilo veliko tistih, ki si upajo. Prijavljenih je že 228 udeležencev v 58 ekipah. V zadnjih dneh so se prijavile ekipe Neverjetne 4 iz izlaškega konca naše domovine (okolica Izlak je v tem primeru tudi Zagorje in Šemnik), dve ekipi pa prihajata iz podjetja SPL iz Ljubljane. Prav lepo so SPLjevci obogatili nabor krajev, iz katerih letos prihajajo udeleženci.

Strojniki pridejo

Na Zimskem jamatlonu bodo po današnji informacijah sodelovali tudi strojniki, študenti, ki so na študijski izmenjavi na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani. Zagorjanka Duši Železnik, ki je že vrsto let prava duša strojniške udeležbe na jamatlonih, se je morala letos res potruditi, da je prepričala to generacijo, da se poda v jamo. Veseli smo, da se bomo spet videli. Prijave pričakujemo že jutri. Udeleženci bodo prišli iz sedmih držav in prav lepo bo spet videti tuje študente v zasavski jami.

Glasba bo glasna

Še enkrat naj povemo, da bo tokrat za zabavo poskrbeli Uroš Ržišnik s spremljevalno rockersko ekipo. Rock in knapušna gresta z roko v roki. Uroš je ta teden prišel pogledat, če priprave potekajo po načrtih in povedal, da bodo muzikanti zažigali. Verjemite in prepričajte se.

Iz Zasavja, pa še iz cele Slovenije

Tokrat smo med slovenske kraje z udeleženci na jamatlonu zapisali kot nove kraje kar nekaj zanimivih imen: Spodnji Šemnik, Mlinše, Selca, Zagradec, Depala vas in Domžale.

Zasavje

Prijavljeni jamatlonci prihajajo iz območja Zasavja (Brnica, Čeče, Čemšenik, Čolnišče, Dol pri Hrastniku, Hrastnik, Izlake, Jesenovo, Kandrše, Kisovec, Knezdol, Kolovrat, Mlinše, Podlipovica, Ravenska vas, Razbor pri Čemšeniku, Rove, Spodnji Šemnik, Trbovlje, Zagorje, Znojile)

Slovenija

in iz naslednjih krajev: Blagovica, Bovec, Bukovca, Celje, Cerklje ob Krki, Čadramska vas, Črešnjice pri Cerkljah, Črnuče, Depala vas, Dob, Dobova, Domžale, Dragomelj, Drnovo, Gabrovka, Gorenja vas, Grosuplje, Ivančna Gorica, Kamnik, Klanec pri Gabrovki, Koper, Koseze, Kranj, Krtina, Laze v Tuhinju, Litija, Ljubno, Log pri Brezovici, Luče, Lukovica, Makole, Mlinše, Moravče, Moravče pri Gabrovki, Petrovče, Pijava Gorica, Podgorica, Podnart, Podpeč, Poljčane, Polzela, Preserje, Radeče, Rečica ob Savinji, Selca, Spodnji Hotič, Srednja vas pri Kamniku, Srednja vas pri Šenčurju, Studenec, Škocjan, Šmartno pri Litiji, Tlaka, Vače, Velenje, Visoko, Vransko, Vrhpolje, Vršajn, Zagradec, Žalec, Žeje.

Iz tujine

Hmelnicki, Kijev (Ukrajina), Arhiz, Krasnodar, Moskva (Rusija).

Kaj vas čaka?

Izkoristite priložnost in doživite enkratno adrenalinsko doživetje! Prvo soboto v decembru se spustimo v rudnik, kjer vas bodo čakali Perkmandeljc, knapi, različne ovire ter tovariško druženje. Po prihodu iz jame pa čisto prava zasavska knapuska fešta s knapusko hrano, rock muzko in vsem, kar paše zraven.

Prijave

Prijavnica je že pripravljena. Prav za vas. Ne spreglejte!

Razpis-prijavnina

Kaj je jamatlon?

Jamatlon je 5,5 km dolg oviratlon v rudniškem rovu med Trbovljami in Hrastnikom. Na poti jamatlonce čaka 14 ovir, ki so povezana z delom in življenjem rudarjev. Zimski jamatlon je idealen za vse, ki ne marajo mraza, saj je v rudniku prijetnih 15 stopinj, ravno prav za zabavno rekreativno pustolovščino.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekNa današnji dan: Metod Badjura
Naslednji članekMarko Markuljević peti na BP v Ljubljani