Tudi letos je Zasavska gospodarska zbornica pripravila izbor inovacij. Vsak dan bomo predstavili eno izmed nagrajenih inovacij. V izboru inovacij 2023 je zlato priznanje prejel samostojni podjetnik Gregor Bohnec (Kognitivne rešitve) za pripomoček in metodo za treniranje učinkovitega delovanja v šoli, pri delu ali športu.

Samostojni podjetnik Gregor Bohnec (Kognitivne rešitve) je prejel zlato priznanje in uvrstitev v nacionalni izbor za Neurobeans, pripomoček in metodo za treniranje učinkovitega delovanja v šoli, pri delu ali športu.

Tehnološka inovacija Neurobeans na edinstven in znanstveno podkrepljen način rešuje učne težave otrok in izboljšuje učinkovitost odraslih. Neurobeans je inovativna aplikacija in kognitivno orodje, ki skozi igro podobnim vajam krepi možgane in merljivo izboljša sposobnosti pozornosti, delovnega spomina, samokontrole, samozaupanja in učinkovitega delovanja v stresnih okoliščinah. Namenjena je uporabi kot didaktični pripomoček v šolah ali kot terapevtsko orodje.

Savus

Foto: Branko Klančar