Tudi v Zasavju so policisti občutili martinovo soboto, saj so imeli za vikend največ dela s kršitvami javnega reda in miru (petimi). Obravnavali so še dve prometni nesreči, dve poškodovani pnevmatiki zaradi udarne jame, imeli delo zaradi drevesa na cesti, ukvarjali pa so se tudi s kršitvijo prepovedi približevanja.


PP Hrastnik

V petek so v Hrastniku policisti posredovali zaradi kršitve prepoved približevanja. Zoper kršitelja sledi hitri postopek z izdajo odločbe.

V soboto zvečer so na relaciji Hrastnik-Čeče, kjer se je na cesto podrlo drevo, zavarovali kraj do prihoda delavcev komunale, ki so odstranili drevo in čistili cesto.

Posredovali so zaradi kršitve javnega reda in miru s hrupom in zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

V nedeljo so v Trbovljah obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču.

Ob 16. uri so obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami in sicer na relaciji Bevško-Zagorje ob Savi. Voznica motornega kolesa je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila nadzor na vozilom in zaradi tega padla po vozišču in se poškodovala. Zoper voznico vodijo postopek o prekršku.


PP Trbovlje

V petek v popoldanskem času so policisti posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru, zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

V nočnem času so posredovali v Trbovljah, kjer je kršitelj kršil nočni mir in počitek z glasno glasbo in vpitjem, zaradi česar ga čaka postopek o prekršku.

V soboto so v večernem času posredovali pred gostinskim lokalom v Trbovljah, kjer se je kršitelj pod vplivom alkohola nasilno vedel do oškodovanca, pri postopku se je nedostojno vedel tudi do policistov, nagrajen je bil s prekrškovnim postopkom.


PP Zagorje ob Savi

V soboto so policisti obravnavali poškodbo pnevmatik na dveh vozilih zaradi udarne jame na cestišču na Trojanah. Policisti so obvestili vzdrževalca cest, ki je vozišče saniralo, o poškodbah vozil bo napisan uradni zaznamek.

V nedeljo so obravnavali kršitev javnega reda in miru v Zagorju. Kršitelja čaka prekrškovni postopek.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekDiabetiki v šoli
Naslednji članekV službi domovine