sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Mladinski voditelj

Si želiš delati z mladimi in postati MLADINSKI VODITELJ?

V Zavodu za mladino in šport Trbovlje si prizadevamo, da z metodami neformalnega učenja aktivno vključujemo neorganizirano mladino in jim na inovativne, kreativne in koristne načine strukturiramo prosti čas.

Si si vedno želel_a organizirati ali soustvarjati delavnice/dogodke, pa nisi našel_a priložnosti? Imaš svoje ideje, kako konstruktivno organizirati prosti čas za mlade? Imaš občutek za delo z ljudmi in si želiš pozitivno vplivati na mladino?

Če si odgovorna in kreativna mlada oseba, stara od 18-29, ki je motivirana za delo z neorganizirano mladino, piši na info@zmst.si

V mail lahko zapišeš svoje ideje – vse so dobrodošle.

Mladinske delavke smo tukaj, da ti jih pomagamo uresničiti!

Prav tako v Kavarni in hostlu Zavoda za mladino in šport Trbovlje iščemo nove sodelavce za delo v strežbi in na recepciji! Iščemo več oseb, ki bi delale v pozitivnem okolju, polnem priložnosti v dopoldanskem in/ali popoldanskem in večernem času skozi cel teden – urnik po dogovoru.

Izkušnje so zaželene, niso pa pogoj. Če te takšno delo zanima, nam piši na info@zmst.si ali pa nas pokliči na 03 56 12 883 ali 041 663 507. Z veseljem pričakujemo tvoj klic!

PR objava


 

Isti avtor