Pretekli teden so policisti v Zasavju poleg drugega dela obravnavali še dve kršitvi javnega reda in miru, štiri prometne nesreče, ukvarjali so se tudi s tatvinami. V Trbovljah so ukradli zobne ščetke, v Zagorju so kradli v dveh trgovinah, v Litiji pa so iz podjetja odnesli električne vodnike. Našli so še ključe mercedesa.

PP Trbovlje

V ponedeljek v nočnem času so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru.

V sredo so obravnavali prometno nesrečo na parkirišču. Voznik osebnega avtomobila je pri vzvratni vožnji trčil v starejšo peško. Slednja je bila lažje telesno poškodovana, odpeljali so jo v SB Trbovlje.

V četrtek so obravnaval kaznivo dejanje tatvine v eni izmed trgovin s kozmetičnimi izdelki v Trbovljah. Doslej neznani storilec je odnesel več zobnih ščetk v skupni vrednosti okoli 300 evrov.

PP Zagorje ob Savi

V torek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na območju Kisovca z udeležbo dveh tovornih vozil. Policisti še preiskujejo okoliščine prometne nesreče.

Obravnavali so tudi kršitev javnega reda in miru zaradi glasne glasbe v Zagorju. Kršiteljico so opozorili.

Obravnavali so še prometno nesrečo zaradi tega, ker je voznik povozil kamen na cesti Zagorje-Litija. Policisti so napisali uradni zaznamek.

Pri delu na terenu so odkrili tujca, državljana EU, ki je vstopil v Slovenijo brez ustreznih listin. Zaradi kršitve Zakona o tujcih so mu izdali plačilni nalog.

V sredo so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Zagorju, v kateri je nastala manjša materialna škoda.

V četrtek so v Zagorju našli kontaktni ključ vozila Mercedes-Benz.

Obravnavali so tatvino artiklov iz dveh trgovin v trgovskem centru v Zagorju.

PP Litija

V sredo so litijski policisti obravnavali kaznivo dejanje vloma v skladišče podjetja, od koder so neznani storilci odnesli električne vodnike. Podjetje so oškodovali za nekaj tisoč evrov.

Savus

Fotografija je simbolična