Na Jamatlon je prijavljenih že 72 jamatlonk in jamatloncev, ki se bodo čez malo več kot en mesec podali v jamo na nepozabno doživetje. Eno od prvih desetih prijavljenih ekip bomo nagradili z dežniki.

15. junija Zavod Savus pripravlja že enajsti Jamatlon, na katerega bodo tudi tokrat prišli udeleženci iz Zasavja, Slovenije, pa tudi iz tujine. Trasa teka bo drugačna kot na desetem, Zimskem jamatlonu – jamatlonci se bodo v jamo podali v Hrastniku, ven pa pritekli v Trbovljah, kjer jih pri Delavskem domu Trbovlje čaka prijetno druženje ob koncertu, metu bata škornja rikverc v kulmkišto in ogledu virtualnega rudarskega muzeja 4. dritl.

Čeprav v jami ni dežja, smo se vseeno odločili, da bomo med prvimi desetimi prijavljenimi ekipami, ki bodo tudi poravnale prijavnino, izžrebali eno ekipo in njene člane nagradili z dežniki.

Ekipa Klavstrofobi, iskrene čestitke! Matej Bastarda, Maša Bastarda, Irena Knežević in Rajko Knežević boste dobili vsak svoj dežnik.

Nagrado lahko prevzamete vsak delovni dan med 8. in 12. uro v prostorih Zavoda Savus na Mestnem trgu 5a, Trbovlje. Če nagrade ne morete prevzeti osebno, nas pokličite na 070 727 810 in dogovorili se bomo za način prevzema, ki vam bo ustrezal. Lahko pa nagrado prevzamete tudi na Jamatlonu, 15. junija.

Tisti, ki se še niste prijavili na Jamatlon, lahko to storite na www.jamatlon.si. Do 20. maja startnina znaša 23 evrov na osebo. Perkmandeljc vas pričakuje.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igre, objave imena in priimka v spletnem časopisu Savus, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savusa na družbenih omrežjih Facebook in Twitter. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.

Savus

Naslovna fotografija je utrinek z enega prejšnjih Jamatlonov. Foto: arhiv Savus