V soboto, 5. novembra, je v športni dvorani Dolanka na Dolu pri Hrastniku potekal ob 30 letnici KMN Juventus 21.turnir v malem nogometu Hrastnik 2022!

Turnirja, ki je trajal od 9. pa vse do 23.30 ure, se je udeležilo 15 ekip, ki so bile razdeljene v 5 skupin s po 3 ekipami.

V četrtfinalu so bili doseženi naslednji rezultati: ŠD Čolnišče – Zvezda 2:0, KMN Juventus – Octa 7:0, Ahil fitnes – Švedi 6:1, AA Grading – FC Farčnikova  4:3. V polfinalu je KMN Juventus s 6:2 premagal ŠD Čolnišče, Ahil fitnes pa s 4:3 AA Grading.

V tekmi za 3. mesto so po streljanju 6-metrovk slavili nogometaši AA Gradinga z 2:0 proti ŠD Čolnišče. V finalu pa je KMN Juventus s 4:0 odpravil ekipo Ahil fitnes Pink Panter. Strelca po dveh zadetkov sta bila Šišić in Bašić. Zmagovalci so igrali v naslednji postavi: Matej Martinčič, Abdulah Šišić, Gal Klopčič, Denis Bašić, Irnes Škorić, Matic Lokovšek, Gašper Trdin, Sifet Liđan in Matevž Sodič.

Tekme so sodili Igor Hlaer, Mitja Jontez in Damjan Drnovšek.

Najboljši strelec turnirja je bil Matic Lokovšek (KMN Juventus) s šestimi zadetki. Za najboljšega vratarja so proglasili Mateja Martinčiča (KMN Juventus), za najboljšega igralca pa Stefana Anđelića (Ahil fitnes Pink Panter). Pokale najboljšim sta podelila Jože Premec in Franci Vidovič!

Savus

Foto: KMN Juventus (zmagovalci, Matic Lokovšek)


 

Prejšnji članekSpectra 9
Naslednji članekPo poteh generala Maistra