ponedeljek, 15 julija, 2024

Iz te kategorije

Spectra 9

Leta 1989 je bilo na Dolu pri Hrastniku ustanovljeno majhno družinsko podjetje, kjer so sprva razvijali in izdelovali svetila. Zaradi sprememb na trgu in želje po širitvi so se ob koncu devetdesetih let prilagodili trgu. Že 32 let v podjetju Spectra 9 montirajo sisteme mavčno-kartonskih plošč, lahke sekundarne strope ter aluminijasto stavbno pohištvo lastne izdelave.

Ponudba storitev v Spectri 9 temelji na zadovoljstvu strank že v pripravljalni fazi dela. Opravijo brezplačne meritve, pripravijo ponudbo, sistem dostavijo ter predlagajo najboljši način izvedbe del.

Ponudba

Raznovrstna ponudba sega od ALU oken, vrat in fasad. Niso jim tuje niti steklene predelne stene, zimski letni vrtovi, pergole, suho montažni sistemi ter senčila.

Zagotavljajo kratke dobavne roke, se prilagajajo željam in potrebam. S sodobno proizvodnjo lahko zagotavljajo odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

Spletna stran

Na njihovi spletni strani si lahko podrobneje pogledate vso ponudbo. Na voljo je tudi galerija z nekaj njihovimi izvedbami za boljšo predstavo.

Poleg informativnih podatkov so na internetni strani na voljo različni kontaktni podatki ter spletni kontaktni obrazec, kjer lahko oddate vprašanje ali svoje ideje.

PR objava


 

Previous article
Next article

Isti avtor