Magnifico s svojo edinstveno mešanico bivše jugoslovanske šlag scene, latinskih, reggae, surf in balkan elementov prihaja v Delavski dom Trbovlje. V sklopu turneje Jesenska romanca bo na veliki oder DDT stopil v soboto, 18. novembra, ob 20. uri.

Šarlatan in romantik. Idealist in voajer, predvsem pa glasbenik, ki se od leta 1993 ni ustavil. Magnifico je v treh dekadah močno zaznamoval slovensko kulturo. Dal nam je 24000 poljubov, nam predstavil Silvijo, razbijal stereotipe, seznanil nas je s čefurji, pedri in ostalimi manjšinami, naučil nas je Marš na Drino in nam podaril samo ljubezen. Ko je zapel Hir aj kam hir aj go, se mu je zgodil export-import, potem pa še šarlatanska Tivoli in Cici Mici. V svoji karieri je izdal osem avtorskih plošč in tri filmske albume, imel preko 1000 koncertov doma in po svetu.

Vstopnice lahko kupite od ponedeljka do petka med 8. in 13. uro v tajništvu DDT, v četrtek med 17. in 18. uro ter v petek, soboto in nedeljo med 16. in 19. uro na blagajni DDT ali po spletu s sporočilom na naslov info@dd-trbovlje.si.

PR objava


 

Prejšnji članekPomoč
Naslednji članekPriznanja TZS tudi v Zasavje