»Kmalu bo minilo leto dni odkar so vrata kulturnih dvoran zaprta.  Ker žal še nič ne kaže, da se bodo v kratkem odprla, vas v sodelovanju s SiTi Teatrom iz Ljubljane vabimo k spremljanju komedij “v živo” preko spleta,« so sporočili iz Kulturnega centa Delavski dom Zagorje ob Savi. Po optimistih in profesorju Kuzmanu je sedaj na vrsti jamski človek.

»Zavedamo se, da še tako velik ekran ne omogoča izkušnje, ki bi se lahko primerjala z obiskom gledališča, pa vendar upamo, da vam bodo vsebine, ki so kar se da prilagojene edinemu mediju, ki je gledališkim izvajalcem trenutno na voljo, vsaj malo polepšale turobne večere. Nam jih bodo zagotovo. Vsi naši abonenti in zvesti gledalci lahko za spodnje termine izkoristite 10% partnerski popust pri nakupu vstopnice!« so še zapisali v sporočilu za javnost in pismu zvestim obiskovalkam in obiskovalcem predstav v Delavskem domu Zagorje.

Jamski človek rešuje valentinovo!

Največkrat odigrana predstava za odrasle v Sloveniji, komedija o medosebnih odnosih z več kot 750 izvedbami Uroša Fürsta, doživlja nov zagon v svežem formatu – aktualna, kot še nikoli!

Tako je! Tudi Jamski človek se je digitaliziral, osvojil zoom in izraze, kot je ‘live stream’, v obdobju, ko s svojimi najdražjimi preživljate ves prosti, službeni in kar je še vmesnih verzij časa, pa je Uroš Fürst spet zelo iskan tudi kot ljubezenski guru. Priklopita se, še preden se skregata!

Nakup vstopnice

Promocijska koda za 10% popust*: kdjč2021

*Velja za enkratni nakup vstopnice za ogled predstave Jamski človek pri vas doma, 14. 2., samo v spletni prodajalni www.sititeater.si.

Savus

Foto: SiTi teater