torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Izjava tedna: Brina Knauss

Ob nedeljah zvečer lahko letos prebirate izjavo tedna, ki jo izustijo Zasavke ali Zasavci, ali pa kdo drug in je tako ali drugače povezana z Zasavjem. Danes objavljamo izjavo didžejke Brine Knauss.

Brina Knauss je svetovno znana didžejka, ki nastopa po različnih odrih po vsem svetu, ljubitelji tehno glasbe pa jo bodo lahko pozdravili v Sloveniji na Terminal Festu v Mariboru 12. aprila. Svojo kariero je Trboveljčanka pričela kot članica priljubljene dekliške skupine BBT. Potem pa je postala uspešna manekenka in izjemna didžejka. Še vedno ob delu didžejke, ki je precej naporno zaradi ogromno potovanj po svetu, včasih opravi tudi kakšno manekensko delo. Zanimiv pogovor z Brino Knauss je bil ta teden objavljen v prilogi Dela Vikend. Med drugim je spregovorila tudi o zahtevnem delu didžejke.

Brina Knauss: »To je ekstremno okolje zaradi dveh glavnih razlogov, ki sta vir stresa; neprekinjeno potovanje, v mojem primeru tudi med časovnimi pasovi in celinami, in bolj kot ne delo ponoči. Zamuda ali odpoved enega leta lahko hitro podre urnik potovanja s povezanimi leti ali pa preveč zgoščen koledar nastopov privede do teta, da prideš so konzole pod stresom in s čustvi, ki vsaj na začetku seta niso v skladu z dogodkom in občinstvom. Toda, če svoje delo opravljaš strastno, hitro ujameš energijo prostora in obiskovalcev in še vedno uživaš, tudi če prideš na nastop utrujen in malo slabe volje.«

Savus

Foto: arhiv Savus, Facebook


 

Isti avtor