četrtek, 13 junija, 2024

Iz te kategorije

Iz kuolma v zeleno prihodnost

V petek, 31. maja, bodo na območju nekdanjih rudniških prostorov v Hrastniku pripravili Dan odprtih vrat območja nekdanjih rudniških prostorov, na katerem bodo predstavili načrte za njihovo preobrazbo ter razpravljali o tem, kako bodo nove vsebine vplivale na prihodnost Hrastnika.

Občina Hrastnik vas skupaj z skupaj z Gospodarsko zbornico Slovenije, Zasavsko gospodarsko zbornico in Zavodom za gradbeništvo Slovenije vabi, da se jim pridružite na pomembnem dogodku za Hrastnik, na dnevu odprtih vrat z naslovom Iz kuolma v prihodnost, ki se bo odvijal v petek, 31. maja, s pričetkom ob 10.30 uri, na območju nekdanjih rudniških prostorov v Hrastniku.

V dopoldanskem delu bodo predstavili najboljše zasavske inovacije, sledila bo okrogla miza z naslovom Iz kuolma v zeleno prihodnost. Organiziran bo tudi voden ogled lokacije z neformalnim druženjem s pogostitvijo. V popoldanskem delu bodo organizirali otroške delavnice in kreativne delavnice za odrasle, ponovno bo možen voden ogled lokacije. Zvečer bodo pripravili koncert Iana Ostrožnik.

Dogodek je del evropskega projekta Reindustrialisation Following the Brownfield is better than greenfield Principle (ReInd-BBG), katerega cilj je ponovna uporaba industrijskih površin za nove, trajnostne vsebine, ki bodo prispevale k razvoju naše lokalne skupnosti.

PR objava


 

Isti avtor