Tudi letos je Zasavska gospodarska zbornica pripravila izbor inovacij. Vsak dan predstavljamo eno izmed nagrajenih inovacij. V izboru inovacij 2023 so zlato priznanje za inovacijo Inštalacijski odklopnik ETIMAT P6 in ETIMAT P10 prejeli Domen Janc, Aleš Pograjc, Aljaž Smrkolj, Lucjan Strehar, Janez Škrabanja, Marko Petek, Tadej Drnovšek, Miran Dolinšek in Matija Strehar (ETI Elektroelemnt d.o.o.).

Za inovacijo Inštalacijski odklopnik ETIMAT P6 in ETIMAT P10 so prejeli Domen Janc, Aleš Pograjc, Aljaž Smrkolj, Lucjan Strehar, Janez Škrabanja, Marko Petek, Tadej Drnovšek, mag. Miran Dolinšek, Matija Strehar zlato priznanje in uvrstitev v nacionalni izbor inovacij.

ETIMAT je priznana blagovna znamka inštalacijskih odklopnikov, ki ščitijo električno inštalacijo pri pojavu tokovnih preobremenitev. To je vodilo v razvoj inovativnih izdelkov ETIMAT P6 in ETIMAT P10, kjer so izvedli stroškovno optimizacijo porabe materialov in proizvodno tehnoloških postopkov ter izboljšanje nekaterih karakteristik, ki vplivajo na konkurenčni položaj ter popolno avtomatizacijo montaže z visoko stopnjo produktivnosti in kakovosti.

Savus

Foto: Branko Klančar