četrtek, 18 julija, 2024

Iz te kategorije

Igrišče Partizan v novi podobi

Občina Trbovlje vabi na odprtje prenovljenega igrišča Partizan v torek, 18. junija, ob 17. uri. V sklopu prenove so preplastili celotno površino igrišča, zarisali talne označbe in postavili nove reflektorje. Priključili so se tudi kampanji 1000 žog za 1000 otrok in skupaj z Društvom za promocijo športa Slovenije in Zavodom za mladino in šport Trbovlje zagotovili 30 novih športnih žog za trboveljske otroke.

Šport je bil vedno pomemben del naše lokalne skupnosti, zavedamo pa se, da bo na tem področju potrebno postoriti še veliko. S prenovo športne infrastrukture želimo otroke in mlade še dodatno motivirati in jim omogočiti kvalitetno športno udejstvovanje. Z veseljem sporočamo, da bo v naslednjih dneh zaključena prenova igrišča Partizan, ki bo zajemala preplastitev celotne površine in zaris talnih označb, uporabniki igrišča pa bodo veseli tudi novih reflektorjev, ki bodo v večernih urah dobrodošla novost prenovljenega igrišča.

Odprtje igrišča bo v torek, 18. junija, ob 17. uri, ker pa je to ravno v času praznovanja praznika našega mesta, smo se odločili, da za naše najmlajše pripravimo še eno presenečenje. Občina Trbovlje se je letos prvič priključila kampanji »1000 žog za 1000 otrok« in v sodelovanju z Društvom za promocijo športa Slovenije in Zavodom za mladino in šport Trbovlje zagotovila 30 novih športnih žog, ki jih bomo razdelili med trboveljske otroke na odprtju prenovljenega igrišča.

Kako do žoge? Pohitite s prijavo na spodnji povezavi in zapišite, zakaj vaš otrok potrebuje žogo. Izmed prejetih prijav bo izbranih 30 prejemnikov žog. Razdelili bomo 10 nogometnih, 10 košarkarskih in 10 rokometnih žog. Namen kampanje je izboljšati dostop otrok do športnih aktivnosti. Glavni cilji projekta so spodbujanje telesne dejavnosti med mladimi, spodbujanje zdravega načina življenja in ustvarjanje enakih možnosti za vse otroke, ne glede na njihove finančne zmožnosti.

Vabljeni torej, da se že danes prijavite in z malo sreče osvojite novo žogo. Prijave bodo odprte do ponedeljka, 17. junija. Naj se poletje, ki je pred nami, začne v športnem duhu in verjamemo, da bo prenovljeno igrišče Partizan dobra popotnica.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-iPgiUm_B7pA5c69VdU2RAO8sur1aoRrT5Bm3JHSBDDKJZQ/viewform

PR objava


 

Isti avtor