Gasilci so zadnja dva dni imeli kar nekaj dela. Odstranjevali so drevesa na cesti proti Mrzlici, nevtralizirali izteklo olje, pogasili zabojnik za smeti in pomagali onemogli osebi.

Odstranili 10 dreves

V torek, 31. januarja, so gasilci PGD Trbovlje-mesto na lokalni cesti iz Podmeje proti Mrzlici v občini Trbovlje odstranili 10 podrtih dreves. Cel dan so cesto čistili s plugi in frezo, vendar ta dan niso uspeli priti do vrha, saj napihan sneg povsem zametel cestišče.

Nevtralizirali izteklo olje

V torek, 31. januarja, ob 8.40 uri so na parkirnem prostoru v Ulici Sallaumines v Trbovljah gasilci PGD Trbovlje-mesto nevtralizirali izteklo motorno olje na površini okoli 5 kvadratnih metrov.

Pogasila zabojnik

V ponedeljek, 30. januarja, ob 9.26 sta na Cesti VDV brigade na Dolu pri Hrastniku gasilca PGD Hrastnik pogasila požar dveh zabojnikov za komunalne odpadke.

Pomagali onemogli osebi

V ponedeljek, 30. januarja, ob 15.23 uri so v Koloniji 1. maja v Trbovljah gasilci PGD Trbovlje s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in reševalcem NMP omogočili dostop do onemogle osebe. Reševalci so jo oskrbeli in prepeljali v SB Trbovlje.

Savus

Fotografija je simbolična


 

Prejšnji članekKS Čemšenik
Naslednji članekObnova Proletarca